47 Geslaagden tijdens examens Nieuwegein

Eerder deze maand deden in het Meeting District in Nieuwegein 27 kandidaten om 13.00 uur het F-examen. Hiervan slaagden er 17 ofwel 68 %. Voor F is dat een mooi resultaat. Om 15.15 uur was de examenzaal aardig gevuld met 44 kandidaten voor het N-examen. Hiervan slaagden er 30, ofwel 68,2 %. Een mooi aantal en voor een N-examen hoewel een iets lager dan normaal percentage geslaagden.

Deze opgave is uiteraard nog onder het voorbehoud van goedkeuring van de examens door Agentschap Telecom. Het kan enkele weken duren voordat de Stichting Radio Examens de vaststellingsbrief van Agentschap Telecom ontvangt en wij de kandidaten op de hoogte kunnen brengen van de uitslag.

Beide examens zijn binnenkort beschikbaar als download. Dit was het laatste examen dat SRE in 2018 afgenomen heeft. De volgende examens op 9 januari 2019 zijn op een nieuwe locatie: gebouw De Schakel in Nijkerk

6 antwoorden
 1. Kees Merkelbach
  Kees Merkelbach zegt:

  Wat is de gemiddelde leeftijd van de geslaagden? Zijn we aan t verjongen? of is het hier ook een grijze bedoeling?

 2. Joop van Zeeland
  Joop van Zeeland zegt:

  Hallo ‘uit-het-hoofd-leerders’, jullie hebben er weer een paar honderd vragen bij! Randy bedankt, dit zijn weer kwaliteits-examens!

 3. Bor
  Bor zegt:

  Alle geslaagden ; gefeliciteerd!

  Extra na examen ..een adviesje ; ..ga niet reageren op intruders/idioten op de NOS en UTR repeater.

  En ook niet op legale Hams die dat wel doen! (die zijn nog dommer namelijk)

  Wens allen happy radiio hobby! 😉

Reacties zijn gesloten.