53ste Dag voor de RadioAmateur

dvdra-2Op 2 november vindt de 53ste Dag voor de RadioAmateur plaats. De organisatie heeft weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Naast het officiële gedeelte zijn er diverse lezingen, de zelfbouwtentoonstelling, de AMRATO en natuurlijk de VERON Onderdelen Markt.

Diverse commissies, werkgroepen en verenigingen zullen zich presenteren, zo zal er weer een jeugdplein ingericht zijn. Dit jaar zal deze dag als thema voeren SDR (Sofware Defined Radio), onder het motto: “SDR, daar kun je niet omheen”. Dit zal terug te vinden zijn in o.a. de lezingen en op de zelfbouw tentoonstelling.

De Dag voor de RadioAmateur begint om 9.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De kaartverkoop begint echter al om 09.00 uur. Al eerder hebben wij bericht, dat we hebben besloten de entreeprijzen in 2013 gelijk te houden aan die van 2012. Ook handhaven we de regel van het afgelopen jaren om alle jeugdige belangstellenden onder de 16 jaar gratis toegang te geven, in geval van twijfel moet men een identificatiebewijs kunnen laten zien. VERON leden betalen uitsluitend op vertoon van hun geldige VERON lidmaatschapskaart € 7,00. In alle andere gevallen bedraagt de entreeprijs € 8,00. Houders van de Gouden VERON Speld hebben gratis toegang, zorg er wel voor dat deze speld dan zichtbaar gedragen wordt. Bij de Americahal kunt u (dit jaar nog voor de laatste keer) gratis parkeren.

[important]Download het complete programma[/important]