Agentschap Telecom: Jaarnota later

Staat u bij Agentschap Telecom geregistreerd als radiozendamateur, gebruiker van maritieme radioapparatuur en/of heeft u een vergunning voor het gebruik van frequentieruimte? Dan ontvangt u uw factuur met jaarlijkse vergoedingen dit jaar wat later dan u gewend bent. Dat schrijft Agentschap Telecom op haar website.

Onlangs heeft Agentschap Telecom een nieuw facturatiesysteem in gebruik genomen. De voorbereidingen voor de verzending duren daarom dit jaar iets langer. Zij streven ernaar om de facturen in maart, april en mei 2019 te versturen. We versturen de facturen niet digitaal, maar op papier. De vergoedingen die Agentschap Telecom in rekening brengt, zijn vastgelegd in de Regeling vergoedingen Agentschap Telecom 2019.

3 antwoorden
 1. Rob
  Rob zegt:

  Is natuurlijk ook een mega-hightech klus, een bestandje met 12.5 duizend adresssen verzamelen en ze allemaal eenzelfde factuur sturen.
  Snap best wel dat ze daar 2-4 maanden mee bezig zijn en dat er weer 3 euro bovenop moet om dat allemaal te betalen.

  Maar laten we ons troosten met de gedachte dat een bureautje wat DIT voor elkaar krijgt geen moeite zal hebben met het handhaven van de situatie rond piraterij en misbruik.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!