CoVersity netwerk uitgebreid

20140129-PI2NON_CoVersityHet CoVersity netwerk, een netwerk van gekoppelde repeaters in het Noord-Oosten van ons land, is onlangs uitgebreid. Apeldoorn is als site toegevoegd aan het netwerk.

Met deze uitbreiding is het voor zendamateurs in Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Arnhem (Noord) en Barneveld ook mogelijk om een verbinding te maken met het netwerk van gekoppelde analoge repeaters.

Het CoVersity netwerk heeft de call PI2NON (Noord Oost Nederland) en zend uit op de frequentie 430.2750 MHz. Er wordt gebruik gemaakt van een standaard shift (+1.6 MHz) zonder CTCSS. De repeater die je signaal het sterkste ontvangt zal deze vervolgens via de internet-koppeling uitzenden op alle andere repeaters in het netwerk.

Meer informatie is te vinden op de website CoVersity.nl. Daar is ook software (Windows only) te downloaden om live mee te kijken met het netwerk en te zien welke repeater je signaal het sterkste ontvangt. Onderstaand is een afbeelding te vinden met de dekking van het netwerk en de actieve repeaters.

20140129-PI2NON_CoVersity