Cursus zendamateur in het Gooi

cursusDe afdeling het Gooi van de VERON geeft ook het komende seizoen weer een cursus voor de machtigingen N en F bij voldoende deelname. Zij starten op maandag 29 september met een kennismakingsavond. Deze avond zal gebruikt worden om informatie te verschaffen over de lesmethode (door meerdere cursusleiders), de kosten en de benodigde boeken.

Het is de bedoeling dat de cursisten ook regelmatig een meetavond aangeboden krijgen om zo een beter inzicht te verkrijgen in de lesstof. De cursus voor de N machtiging wordt gegeven op de maandagavonden en eventueel bij voldoende deelname op de woensdagavonden voor de F machtiging.

De avonden worden gehouden in de radiokelder PI4RCG in het voormalige Lucent (Philips) gebouw aan de Jan van der Heydenstraat te Hilversum. Voor een routebeschrijving zie onze website www.pi4rcg.nl.

Het is niet verplicht om lid te zijn van een vereniging al is het wel handig want dan kan je je zelf alvast inleven in onze prachtige hobby. Meer informatie over PI4RCG vind u op de website www.pi4rcg.nl.