D-star bijeenkomst in Limburg

D-starOp zondag 28 juli 2013 (datum nog onder voorbehoud) organiseren enkele Limburgse zendamateurs een D-star meeting.  Naast diverse demonstraties zal er ook uitleg gegeven worden aan zendamateurs die nog niet bekend zijn met dit digitale netwerk. Zendamateurs die graag D-star eens willen zien zijn dus van harte welkom op deze bijeenkomst.

Zendamateurs die al actief zijn met D-star zijn van harte welkom om hun D-star spullen mee te nemen. Dat kan zijn een portofoon, een laptop, een hotspot, een dongle, wat het ook moge zijn, om te demonsteren. Op de locatie zal gratis wifi aanwezig zijn evenals enkele actieve hotspot- en/of repeaterfrequenties.

De meeting wordt gehouden in Posterholt, 10 kilometer ten zuid-oosten van Roermond. De deelname is gratis, evenals de koffie met Limburgse vlaai. Locatie: Hoofdstraat 70/72, 6061CE in Posterholt. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Aanmelding is noodzakelijk in verband met de voorbereidingen en kan bij Jack, pc4w@home.nl. Deelnemers worden verwacht vanaf 14.00 uur.

Meer informatie is te vinden op de website van D-star Limburg.

2 antwoorden
  1. pa3erp
    pa3erp zegt:

    Ik heb net met regelmaat naar dee star geluisterd. Het audio is erg vreemd maar raak je wel aangewend.

    Het ergernis is dat je alleen maar friezen hoort en limburgs accent . dat icm d-star modulatie maat het echt niet aantrekkelijk.

    Tip. Praat eens een keer normaal ABN op de band , en de mensen komen wel.

Reacties zijn gesloten.