De alles-in-een programmeerkabel

DX-6-in-1-USB-cableDeal Extreme. We schreven er al eerder over. Terwijl heel Nederland zich druk maakt om de universele oplader voor de telefoon hebben we vandaag veel belangrijker nieuws: De universele programmeerkabel voor al je import portofoons.

Een artikel op de website van PE2MC laat er een zien voor diverse merken portofoons, van Baofeng tot Yaesu, voor een prijs van iets meer dan 8 euro. Dat is inclusief  verzending vanuit China.

Bestellen kan in de webshop bij Deal Extreme.

9 antwoorden
  • Rob
   Rob zegt:

   Die heb ik besteld, is inmiddels al verzonden volgens de mail. Ik ben benieuwd wanneer hij binnen komt.
   Het blijft vreemd dit soort sites. Als wij zo iets willen versturen zijn we al dik de helft kwijt aan de porto. In China is dat probleem er kennelijk niet.

   Beantwoorden
  • Rob
   Rob zegt:

   Inmiddels van Aliexpress de mededeling gehad dat dit kennelijk een fraudeur is.
   Dus de goedkoopste zoeken blijft toch altijd riskant…

   Beantwoorden
  • Rob
   Rob zegt:

   Ja hein maar zie boven: ik heb het ook geprobeerd en dan blijkt het een oplichter te zijn.
   Op zich loop je met aliexpress niet veel risico omdat zij de verkopers in de gaten houden en je geld 40 dagen vast houden zodat je het terug krijgt als er niks geleverd wordt.
   Maar ik heb nu een stuk of 10 bestellingen geplaatst via aliexpress en ik heb al een patroon ontdekt: als er een stevige korting op de toch al belachelijk lage prijzen geclaimd wordt, dan is het een oplichter. Je bestelt en betaalt en een paar dagen later krijg je terug van aliexpress dat de leverancier op de zwarte lijst geplaatst is en je je geld terug krijgt.
   Dat is me zowel met die programmeerkabels gebeurd als met een andere advertentie (andere leverancier) die Baofeng porto’s voor 15 euro aanbood. Beiden “nu 50% korting”.
   Andere verkopers die normalere prijzen noemen die leveren wel.

   “Als het te mooi lijkt om waar te zijn dan is het waarschijnlijk ook niet waar”.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!