‘De laatste Lichtmis van Stichting ROM’

Stichting-ROMStichting Radio onderdelen Markt (ROM) heeft op haar website aangegeven te zullen stoppen met het organiseren van de radiomarkt bij De Lichtmis. Dit jaar zal de markt voor het laatst plaatsvinden op zaterdag 24 september a.s. Inmiddels is het de 35e ‘Lichtmis’ die georganiseerd is door de stichting.

Een nijpend tekort aan vrijwilligers voor de organisatie is een van de hoofdredenen van het bestuur om te stoppen met het organiseren van de markt. De antenne meetdag, een andere activiteit van de stichting, was al overgedragen aan de VERON-afdeling Meppel.

Het aantal medewerkers dat deze markt in stand houdt is dusdanig gekrompen dat er volgend jaar wellicht geen Radio Onderdelen Markt meer gehouden zal worden omdat het organiseren simpelweg niet meer mogelijk zal zijn. Wij organiseren deze markt om mede-hobbyisten te plezieren maar als bestuur alleen kunnen we dit niet echt meer organiseren.

Bovenstaande tekst valt te lezen op de website van Stichting ROM. Wellicht zal de radiomarkt in de toekomst nog wél doorgang kunnen vinden als voldoende mensen zich aanmelden als vrijwilliger?

17 antwoorden
 1. Evert
  Evert zegt:

  Het moet zaterdag 24 september 2016 zijn. Het is altijd de laatste zaterdag in September. Traditiegetrouw altijd mooi weer en ideaal voor een buitenbeurs. Ik hoop dat er nieuwe vrijwilligers gevonden worden want het zou wel jammer zijn als deze beurs wegvalt.

  Beantwoorden
 2. verona2@kpnmail.nl
  verona2@kpnmail.nl zegt:

  zo jammer dat deze markt moet stoppen nou moeten we naar markten toe waar je intree moet betalen schandalig

  Beantwoorden
  • PH4X
   PH4X zegt:

   Ja, schandalig dat je entre moet betalen. Het afhuren van een hal of terrein is immers gratis. Net zoals aansprakelijkheidsverzekeringen, bestuurskosten, verkeersregelaars, toch?!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!