Flinke kortingen bij Wimo

wimo-logoCommercieel? Wellicht. Interessant? Zeker! Bij de Duitse leverancier Wimo is het momenteel uitverkoop. Op het gehele assortiment geeft men 10% korting. Daarbij komt dat er – enkele uitzonderingen daargelaten – geen verzendkosten betaald hoeven te worden. Op Yaesu apparatuur geeft Wimo 15% korting. Op antennes van Comet geldt zelfs een korting van 20%. Deze aanbieding geldt tot 2 juli a.s. Hamnieuws.nl zegt: happy shopping!

2 antwoorden
 1. Louis
  Louis zegt:

  Helaas is wimo niet meer aantrekkelijk om te gaan kopen. Het heeft met de hoge retail prijzen , en de service, en levertijd te maken.

  Het kopen van radiozenders en randapparatuur ben je beter uit buiten de EU ivm de hoge marges die de tussenhandelaren hanteren en trage levertijden.

  Garantie op electronica. Als je de zender binnenkrijgt ga je er toch al na een 3 week met de soldeerbout in om een mars tx mod te doen. Garantie is een illusie.

  Dure tranceivers vanaf 5000 euro to 13000 euro stuur je vaak rechtstreeks op voor service updates naar de US of Asie.

  Levertijden vanuit de US of Asie zijn zelfs vaak nog korter dan als u het product hier in de EU koopt, plus je hebt direct een K versie zender die al breedbandig is en repeater functie vhf uhf.

  groet,
  ON3DD

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!