Geen ‘HAMRADIO’ korting bij Wimo

wimo-logoDe Duitse leverancier Wimo zal dit jaar geen grote kortingsactie houden tijdens de HAMRADIO beurs in Friedrichshafen. Dat valt te lezen op een speciaal ingericht deel van haar website waar reserveringen gedaan kunnen worden om af te halen op de beurs.

In voorgaande jaren gaf de leverancier vaak kortingen van 10 tot 20% op vrijwel het gehele assortiment hetgeen tot wachttijden leidde in de afhandeling van bestellingen.

HAMRADIO Friedrichshafen vindt dit jaar plaats van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni a.s. Veel Nederlandse zendamateurs bezoeken deze beurs, waar ook Nederlandse handelaren te vinden zijn. VERON zal dit jaar ook weer aanwezig zijn met een stand na een jaar van afwezigheid.

4 antwoorden
  1. Harry de Grood
    Harry de Grood zegt:

    Gelukkig…Ik hoef ook niets meer van Wimo…2 jaar geleden een Kenwood TX gekocht daar die defect was….Ik heb er over gereclameerd nog dezelfde dag toen het app net uit de verpakking kwam…Ze wilden geen nieuw app sturen, ik moest het app terugsturen waarna deze gerepareerd zou worden…Ik zou deze dan wekenlang kwijt zijn..Natuurlijk was ik het daar niet mee eens, ik kreeg een grote mond via de telefoon….Dank je klaar mee…Voortaan koop ik mijn produkten uitsluitend nog via leveranciers….Mijn conclusie: zeer arrogante firma…

  2. arjan
    arjan zegt:

    wimo is een ramp en mensen kijk is rond wimo is veel te duur niet een beetje maar veel te duur voor garantie tap je ook uit hetzelfde vat als hierbovenstaande verhaal ik spreek uit ervaring voor service en garantie zijn ze bij wimo op vakantie

Reacties zijn gesloten.