Inschrijven voor de 57e Radiokampweek

In de Hemelvaart week, 16 mei t/m 24 mei 2020 zal de 57e VRZA Radiokampweek worden georganiseerd op het Brabantse Streekpark Klein Oisterwijk. Een radioactieve week voor het hele gezin gevuld met vossenjachten, lezingen, uitstapjes, bouwprojecten, jeugdactiviteiten en nog veel meer. Uiteraard is iedereen op donderdag, Hemelvaartsdag weer welkom op de gratis toegankelijke radiomarkt.

Iedereen welkom om deel te nemen aan de radiokampweek. Net zoals vorig jaar zal de inschrijving weer plaatsvinden via de website. Men kan dan een voorkeur voor een bepaalde kampeerplaats of accommodatie aangeven. In december zullen de kampeerprijzen voor 2020 op de website www.radiokampweek.nl bekend worden gemaakt. Op 1 januari 2020 opent de inschrijving voor de VRZA Radiokampweek. Bent u toch te laat? Geen probleem. Neem dan contact op met Streekpark Klein Oisterwijk voor het boeken van één van de overgebleven plaatsen.

Wilt u deelnemen aan de radiomarkt? Er zijn ook dit jaar weer voldoende kramen beschikbaar én uiteraard is er voldoende op de kofferbakverkoop. Kramen kunnen worden gereserveerd via onze website, kofferbakverkoop niet. Let op, ben dus op tijd aanwezig!

Bent u nog nooit geweest, maar toch nieuwsgierig naar een sfeerimpressie? Op YouTube zijn de beelden van vorig jaar terug te zien. Gebruik dan als zoekopdracht PI4RKW. Heeft u nog ideeën of tips voor de activiteiten tijdens deze radiokampweek? Neem dan contact op met de organisatie via het contactformulier op de website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!