International Mills on the Air 2016

mota_logoAlweer 8 jaar geleden begonnen Jelle (PD5JFK) en Bernard (PB7Z) MIlls on the Air, nieuw leven in te blazen. En niet geheel zonder succes. Van vele kanten werden ze aangeroepen en uiteraard werden alle contacten bevestigd met een QSL-kaart. 

In de daarop volgende jaren groeide het aantal deelnemers in Nederland gestadig en inmiddels sloten zich ook verschillende stations uit Engeland aan voor het verkrijgen van het Mills on the Air Award dat sinds enkele jaren uitgegeven wordt.

In 2015 sloten zich ook enkele stations uit Zweden en België aan. Was het dus eerst National Mills Days nu begint het echt International Mills Days te worden en onder die naam zullen we ook in Europa propaganda gaan maken. Zij nodigen hierbij radio-amateurs, die in de buurt van een molen wonen, zich met de molenaar in verbinding te stellen en te onderzoeken of ze hun molen “in de lucht“ kunnen brengen. 

Mills on the Air (MotA) vindt dit jaar plaats op 14 en 15 mei 2016. Op de website PD6MILL.com is meer informatie te vinden.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!