Nieuw clubhuis voor Radio Club ’t Gooi

PI4RCG

Radio Club ’t Gooi (PI4RCG) heeft sinds deze week de beschikking over een nieuw clubhuis. Zij zal haar intrede nemen in een souterrain van circa 200 m2 te Hilversum zuid, onder de rook van 10-meter repeater PI6TEN.
Het nieuwe onderkomen bestaat uit diverse ruimten die onder andere voor PI4AA gebruikt zullen worden. Leden hebben komende dinsdag een bijeenkomst in het nieuwe gebouw. 

Radio Club ’t Gooi heeft de laatste jaren de nodige verhuizingen achter de rug. Voorzitter Dennis Bosheck (PE1NOB) hoopt dat dat dit voorlopig de laatste verhuizing zal zijn. “ We hebben wekelijks een clubavond, wekelijks een inloopavond en wekelijks een avond voor cursussen”, aldus de voorzitter. “Zonder eigen ruimte, zou het een doodsteek zijn van de club”.

Komende weken zullen leden van de gecombineerde VERON en VRZA afdeling de handen uit de mouwen steken om de nieuwe ruimte geschikt te maken. Naast een grote zaal voor lezingen, zullen er kleinere ruimtes ingericht worden als vergaderzaal, komt er een ruimte voor het meetlab en zal er een ruimte komen voor de verenigingszender van de VERON, PI4AA. Het zeer uitgebreide meetlab van de club trekt altijd veel geïnteresseerden, onder andere van omliggende afdelingen.

Meer informatie is te vinden op de website pi4rcg.nl, waar ook foto’s en een routebeschrijving te vinden zijn.

2 antwoorden

Reacties zijn gesloten.