Nieuwe website Hamshop.nl

hamshop-logoHamshop.nl heeft een nieuwe webshop gelanceerd. Voor de leverancier is het nu mogelijk om de diverde winkels te integreren in een systeem. Voor klanten moet het nieuwe platform vooral makkelijker en duidelijker zijn.

De webwinkels Hamshop, Coaxshop en Marifonieshop zijn nu geintegreerd in een systeem, waardoor de afhandeling van orders makkelijker wordt.  Voor klanten is er een betere zoekfunctie en zijn er meer betaalmogelijkheden. Zo is MisterCash toegevoegd voor de klanten uit Belgie. Internationale klanten kunnen met PayPal betalen.

Klanten krijgen vanaf nu automatisch staffelkorting bij het bestellen van meerdere onderdelen. Zo geldt een korting van 5% wanneer iemand 10 of meer connectoren voor coax besteld. Deze korting kan oplopen tot 15% en wordt automatisch verrekend in de winkelwagen.

Daarnaast is het systeem gekoppeld met pakketverzender PostNL waardoor er bij het afrekenen meteen een indicatie gegeven wordt over het aflever tijdstip van een pakket. Klanten kunnen daarbij kiezen voor bezorging in de avond met een kleine toeslag of om het pakket op te halen bij een PostNL agentschap.

Hamshop-shoppingcard

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.