Nieuwe website Stichting Radio Examens

SRE-logoStichting Radio Examens (SRE) heeft een nieuwe website gelanceerd. Op de vernieuwde website is informatie te vinden over de werkwijze van examineren. Aanmelden voor examens kan door het invullen van een beveiligd formulier. Voorheen moest door een e-mail te versturen. De nieuwe website oogt fris en maakt informatie duidelijk inzichtelijk zonder moeilijke navigatie. Met de nieuwe website maakt SRE een goede sprong voorwaarts.

De volgende examens vinden plaats in Assen op 13 mei 2015 a.s. (beperkte ruimte), 28 mei 2015 a.s. in Vlaardingen, 2 september 2015 in Eindhoven en op 4 november 2015 in Nieuwegein.

De website van SRE is te bekijken via: radio-examen.nl.

1 antwoord
  1. Peter Scheurs
    Peter Scheurs zegt:

    Ik geloof dat er wat fout gaat op de nieuwe website; gezien de ingevulde gegevens voor ‘ aanmelden examen ‘ in vorm van een email word verzonden naar de heren die dit organiseren.. waar is de beveiliging van onze gegevens? Men kan in systeem vermelden dat de ingevulde gegevens naar bv 4 emailadressen verzonden kan worden. Als 1 van de computers een probleem heeft, liggen onze gegevens op straat. Je moet zo veel invullen en je BURGERSERVICE NUMMER. Als hackers hier lucht van krijgen dan heb je de poppen aan het dansen. Ben van mening dat ‘aanmelden examen’ gewoon via de website van AT hoort te gaan ‘aanmelden via DIGI-D’ en je gegevens zijn veilig. Deze website heeft geen extra maatregelen om gegevens van honderden kandidaten echt veilig te stellen. Ben ik dom, om gaat men te nuchter met onze gegevens om via een simpele webpagina? Kan mij niet voorstellen dat college bescherming persoongegevens met deze website akkoord gaat. Graag lees ik de reacties.

Reacties zijn gesloten.