Berichten

Nieuw onderkomen voor VERON Utrecht

VERON-Logo-NieuwDe VERON afdeling A08/Centrum (Utrecht) heeft een nieuw onderkomen gevonden. Gisterenavond gingen de leden akkoord met het voorstel van het bestuur tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering die gehouden werd op Fort de Gagel.
Eind vorig jaar leek de vereniging dakloos te worden. De vereniging zal medio dit jaar gaan verhuizen naar scouting groep PEKA aan de Daalseweg in Utrecht Zuilen. Begin maart zal het bestuur zaken contractueel afwikkelen.

Lees meer

PA15TOUR actief vanuit Utrecht

pa15tourOp zaterdag 4 juli vindt de Grand Départ van de Tour de France in Utrecht plaats. Naast een hoop gezelligheid en drukte biedt de Grand Départ ook een mogelijkheid om een uniek radio evenement op poten te zetten.

Daarom wordt op zaterdag 4 juli aanstaande het special event station PA15TOUR geactiveerd vanaf Fort de Gagel in Utrecht. De focus ligt op een gezellig en laagdrempelig evenement, waarbij iedereen aan zijn trekken komt.

Lees meer

Jaarlijkse verkoop bij PI4UTR

pi4utrDe lokale VERON afdeling in Utrecht, PI4UTR, organiseert tussen kerst en oud-en-nieuw de jaarlijkse verkoop avond. Op vrijdag 27 december aanstaande zijn geinteresseerden welkom in Fort de Gagel aan de Gageldijk 163 in Utrecht. De verkoop start rond 20.30 uur, maar de deuren van het fort gaan om 19.00 uur al open.

Lees meer