Radiokampweek begint komend weekend

In de week van 5 t/m 13 mei zal de 55e VRZA Radiokampweek worden georganiseerd op Streekpark Klein Oisterwijk te Oisterwijk (NB). Hoogtepunt voor veel zendamateurs zal de Radiomarkt zijn die traditiegetrouw op Hemelvaartsdag zal plaatsvinden en velen nog kennen als De Jutberg.

Dit jaar zijn alle 60 kramen bezet. Dus het beloofd een drukke te worden. Dat geldt ook voor de plekken die bestemd zijn voor de kofferbak verkoop. Aanbieders van de laatste groep wordt aangeraden op tijd te komen, want vol is vol. Een kofferbak plaats reserveren is niet mogelijk.

Gisteren is er ook een repeater geplaatst op het terrein. Deze heeft de roepletters PI2RKW en zendt uit op de frequentie 438.1250 MHz. De ingang zit op -7.6 MHz. De repeater heeft voldoende bereik in het gebied waar alle activiteiten plaatsvinden.

Wil je de markt bezoeken, gebruik dan Oirschotsebaan 6 te Oisterwijk als adres in de navigatie. Parkeren is gratis en de toegang is gratis. Meer informatie staat ook op de website radiokampweek.nl.

2 antwoorden
 1. sdr user
  sdr user zegt:

  ´Dat geldt ook voor de plekken die gereserveerd zijn voor de kofferbak verkoop. …. Een kofferbak plaats reserveren is niet mogelijk`.

  Euh ja wat is het nou?

  Beantwoorden
  • Rob
   Rob zegt:

   Ik denk dat jij je wel thuis zou voelen op PI2NOS! Daar zitten ook allemaal van die gasten zich de hele dag
   dingen af te vragen die een normaal mens meteen snapt maar die voor hen een groot vraagstuk zijn.
   Of je wel of niet geitengeluiden mag maken of je muziekinstrument bespelen op de repeater, dat soort dingen.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!