Veel bezoekers bij lezing over Bovenregionale Repeaters

Gisteravond hield Mischa (PA1OKZ) een lezing over het bovenregionale repeater systeem PI2NOS en PI3UTR. Deze vond plaats bij Radio Club ’t Gooi. Meer dan 80 bezoekers vonden hun weg naar de radioclub in Hilversum. Mensen uit de regio, maar ook bezoekers uit Den Haag, Dordrecht, Drenthe en Friesland wisten hun weg naar de Radiokelder te vinden. Alle 75 zitplaatsen waren bezet, een enkeling moest staan.

Omdat niet iedereen in de gelegenheid was om deze lezing te bezoeken is er een videoregistratie gemaakt door Hamnieuws. Deze zal spoedig gepubliceerd worden. In ruim twee uur worden alle ins en outs van de repeater uitgelegd. Van verbindingen tot software en een zeer heldere uitleg over de problemen die ontstaan bij overlapping gebieden van meerdere zenders en hoe deze problemen tot een minimum beperkt zijn.

lezing-pa1okz-over-bovenregionale-repeater-pi2nos

7 antwoorden
  • PH4X
   PH4X zegt:

   Welk deel van “Omdat niet iedereen in de gelegenheid was om deze lezing te bezoeken is er een videoregistratie gemaakt door Hamnieuws. Deze zal spoedig gepubliceerd worden.” heb je niet begrepen?

  • Ruud
   Ruud zegt:

   Beetje lullig hoor Sjaak dat je er niet was, Boca Raton FL Hilversum is maar een uurtje toch 🙂

 1. Ruud
  Ruud zegt:

  Met nog meer bewondering en waardering voor het team dat, dit repeaterprojekt realiseert en mogelijk maakt. Mischa wist de ins en outs helder en zeer duidelijk over te brengen. Door omstandigheden moest ik eerder weg, maar via de video zal ik de rest tot mij nemen. Radioclub Gooi bedankt voor de gastvrijheid. Heerlijke avond!!!
  Ruud PA2MUL

 2. Arthur-PD1ZON
  Arthur-PD1ZON zegt:

  Vanwege gezondheids problemen kon ik de lezing niet bezoeken, ik ga de video zeker bekijken.
  Goeie service van Hamnieuws!

Reacties zijn gesloten.