Special event station PA73CORSO

PA73CORSOOp zondag 7 september 2014 zal er in Zundert het 73e Nationaal UNESCO Erfgoed Bloemencorso worden gehouden dat elk jaar bezocht wordt door meer dan 50.000 bezoekers. Er trekken net zoals ieder jaar weer 20 praalwagens versierd met duizenden bloemen door het centrum van Zundert.

Naar aanleiding van dit evenement wordt door diverse zendamateurs van de VERON, afdeling 54, de speciale calls PA73CORSO, PA73EBP en PA73LOU in de lucht gebracht. De reden waarom zij 73 hebben gekozen is dat deze term veelvuldig gebruikt wordt in onze radiocommunicatie.

Het station met de speciale call PA73CORSO zal van 12 augustus tot en met 8 september 2014 vanuit Zundert en de omliggende buurtschappen in de lucht worden gebracht. Op zondag 7 september en maandag 8 september 2014 wordt er als hoogtepunt van dit evenement vanuit het tentoonstellingsterrein in Zundert met deze call gewerkt.

Het station PA73CORSO zal uitkomen op alle banden, zowel op HF als op VHF en in verschillende modes. Er zal een speciale QSL kaart en een bijzonder mooi award worden uitgegeven. Bezoek voor meer informatie de website op qrz.com/db/pa73corso.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!