Veron HF dag in Apeldoorn

VERON-vlagOp zaterdag 21 september a.s. vindt tussen 10.00 en 17.00 uur de Veron HF dag plaats in wijkcentrum DOK Zuid te Apeldoorn. Iedereen is welkom dit jaar wordt er extra aandacht besteed aan de Novice, de technische lezing over een aan HF gerelateerd onderwerp wordt gegeven door Lothar DJ7ZG. Maar vakantie en expeditie antennes lijkt mij interessant voor iedereen. Daarnaast worden de prijzen uitgereikt van de VERON contesten.

Tussen de programmaonderdelen door is er natuurlijk ruime gelegenheid voor onderling QSO. Daarom is het handig om een badge te dragen met uw roepletters. De Benelux QRP Club is ook dit jaar weer te gast en houdt een bijeenkomst in een afzonderlijke ruimte. Zij zijn na hun algemene leden vergadering van harte uitgenodigd de presentaties en lezingen bij te wonen.

Het programma ziet er als volgt uit:
10:00 Aankomst
10:30 Opening door de VERON HF-awards Manager Theo PA1CW
10:45 Presentatie door Nico PA0MIR over de DIG en DIG-PA
11:30 HF Quiz door Enno PF5X
12:15 Lunch
13:15 Lezing door Randy K5ZD over nieuwe regels bij de CQWW
14:00 Uitreiking prijzen PACC-contest door K5ZD en PA-Bekercontest door Jan PG2AA met terug koppeling
14:45 Lezing door Babs DL7AFS over de diverse DX expedities en verre landen en Lothar DJ7ZG over de door hun gebruikte Triple Leg antenne
15:45 Pauze
16:15 Presentatie 9U4U door Ronald PA3EWP Tevens gaat Ronald ons wat vertellen over de voorbereidingen van XR0ZR
17:00 Einde

Om 18.00 uur vindt het Veron DX-dinner plaats. De kosten zijn circa 25,- Euro per persoon inclusief drankjes. Wilt u ook eens gezellig aan tafel met uw collega DX’er, dit is de mogelijkheid. Geef u op voor 15 september bij PA1TT e-mail pa1tt@live.nl. Meer informatie is te vinden op de website van VERON Traffic Bureau.

1 antwoord
  1. Randy ten Have
    Randy ten Have zegt:

    Ik heb de tweede prijs bij de PA-beker, categorie Novice CW. Zou er nog een beker zijn? (er waren immers maar twee deelnemers, maar als je dat erbij vertelt klinkt het minder leuk 🙂 )

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!