Zomerstop PI4VRZ/A

PI4VRZAMet de uitzending van zaterdag 29 juni 2013 is er een einde gekomen aan de reeks uitzendingen van het seizoen 2012 / 2013. De eerste uitzending na de zomerstop zal zijn op zaterdag 31 augustus 2013. Vanaf die datum zal de crew weer wekelijks een uitzending verzorgen vanaf het voormalig zendterrein in Radio Kootwijk.

“Tijdens de zomerstop zal er onderhoud gedaan worden aan de apparatuur, maar ook in de ruimtes die we mogen gebruiken van Staatsbosbeheer moet nog het een en ander gebeuren. Zo moet nog wat apparatuur aangesloten worden, een paar kabelgoten gelegd en wat wandcontactdozen afgemonteerd. Heel belangrijk is dat wij eens de bezem door de opbergruimte gaan halen. Veel spullen die overbodig werden na de laatste twee verhuizingen zijn daar door elkaar neergezet en nooit op een nette manier gesorteerd opgeslagen. We zijn zelf ook heel nieuwsgierig wat er nog boven tafel komt.”, zo laat Ron (PD0ANL) als station manager van PI4VRZ/A weten.

“In de twee maanden dat we off-air zijn, zullen we zoveel mogelijk onze site (http://www.pi4vrz.nl) blijven bijwerken met onze belevenissen en de webstream actief houden. Op verzoek van een aantal onder jullie, zullen we de stream niet alleen van de laatste uitzending voorzien, maar ook van wat teksten in morse, RTTY en PSK31. Daarmee kunnen dan de verschillende ontvangstprogramma’s afgeregeld worden zodat na de zomerstop de bulletins foutloos op het scherm zullen verschijnen.”

De crew van PI4VRZ/A wenst iedereen een heel fijne en ontspannen vakantieperiode toe en zal op  31 augustus a.s. een nieuwe uitzending verzorgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!