BVJ2018: De eerste verwachtingen

Over enkele dagen is het zover: de Landelijke Ballonvossenjacht. Vanuit de organisatie zijn we druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Dinsdagavond komen de operators bij elkaar om de laatste zaken af te stemmen. Vanuit de techniek wordt er nog wat gesleuteld aan de transponder. En… voorzichtig een blik naar de eerste weersvoorspellingen voor zondag 9 september 2018.

3 antwoorden
 1. Arthur-PD1ZON
  Arthur-PD1ZON zegt:

  Iets om weer naar uit te kijken!
  Ik zie zo her en der ook een link naar hobbyscoop.nl en mijn advies is ga niet naar deze site, voor zover ik het kan zien is deze site
  niet veilig.
  Ik zie geen slotje boven de adresbalk van mijn browsers en als ik bij bv bij systemen wil kijken naar bv PI6TEN wil dan krijg ik een serieuze waarschuwing en wordt de pagina geblokkeerd.
  Een van de verantwoordelijken voor deze site heb ik per mail gewaarschuwd.

  • MPX
   MPX zegt:

   Lekker belangrijk bij zo’n site, pas maar op dat ze je creditcard gegevens niet stelen, ZUCHT!

Reacties zijn gesloten.