Elektronica Vlooienmarkt in ’t Harde

Zaterdag 24 februari 2018 organiseert de afdeling Noord Oost Veluwe van de VERON voor inmiddels de 22e keer haar Elektronica Vlooienmarkt. Deze wordt gehouden in de meer dan 1000 vierkante meter grote sporthal van MFC Aperloo waar ruim 220 meter aan kramen opgesteld zal staan.

Op deze Elektronica Vlooienmarkt worden nieuwe of gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland, Duitsland en België. Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben.

Naast de gebruikelijke zaken als zenders, ontvangers, antennes en connectoren zal er extra aandacht zijn voor microcomputers zoals de Raspberry Pi en microcontrollers zoals de Arduino, met bijbehorende opsteekprints, LED’s, schakelingen, etc.

De markt wordt gehouden in het Multi Functioneel Centrum Aperloo aan de Stadsweg 27 in ’t Harde en begint om 09.00 uur. De markt duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 3 Euro. Er is voldoende gratis parkeerruimte.

Voor meer informatie: www.pi4nov.nl.

2 antwoorden
 1. Wilko
  Wilko zegt:

  Voor degenen die deze markt niet kennen: ik kan t aanraden! Leuk en kleinschalig.

  Waar koop je anders zo’n GSM base station sector antenne? Hij paste maar net in de auto 🙂

 2. Ruud Pont
  Ruud Pont zegt:

  En ook Bamiporto.nl is hier weer van de partij met de Retevis RT90 mobi en de RT82 porto ook de Ailunce HD1 nemen we mee verder hebben we natuurlijk de analoge portofoons van Wouxun.
  Ook http://www.voipporto.nl nemen we mee met de Inrico TM-7 voipmobi en de T-298s android 3G telefoon met voipporto en analoog 70cm

Reacties zijn gesloten.