Nederlanders op bezoek in Dayton

Een van de grootste beurzen voor radiozendamateurs in Amerika is de jaarlijkse beurs in Dayton. Ook diverse Nederlanders hebben deze beurs bezocht. Onder hen onder andere Guus (PE1PLM) en David (PA7LIM) die bekend staan van het DVmega software van Guus en de Android software van David. Deze producten kunnen op internationale belangstelling rekenen.

Andere bezoekers zijn in groepsverband vanuit Amersfoort richting Ohio gegaan. Onder hen Gert (PA2LO), Maarten (PA3EYC), Tymen (PA3GRM) bezochten onder andere de Contest University en deden er leuke toevallige ontmoetingen op. Op de website van VERON A03/Amersfoort zijn verschillende verslagen te lezen.

1 antwoord
  1. PA2OLD
    PA2OLD zegt:

    Dat de Hamvention tegenwoordig in Xenia wordt gehouden wist ik niet. Xenia ligt een stukje oostelijk van Dayton dus van de Dayton Hamvention kan je haast niet meer spreken.
    Gedurende de winter van 1971/72 stonden wij een week op een camping daar, maar de temperatuur met min 30° Celsius was toen zeer onaangenaam. Xenia is enkele jaren later getroffen door een tornado die de stad gedeeltelijk verwoeste. Het winkelcentrum waar wij inkopen deden en de school waar wij werkten werden met de grond gelijk gemaakt door het natuurgeweld.

Reacties zijn gesloten.