25 jaar Kempische Amateur Radioclub

In 2018 bestaat de Kempische Amateur Radioclub 25 jaar. Zij starten het jubileumjaar tijdens de jaarlijkse Radiomarkt in Bladel op zondag 17 december 2017. Er wordt een bedrag van 450 euro door de radioclub en sponsoren beschikbaar gesteld voor de meest originele ideeën op het gebied van Nieuwe Techniek.

Alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van radiotechniek, SDR, IOT, drones, Arduino, Raspberry Pi, etc. zijn welkom. Men kan op deze wijze kennis maken met “de wereld achter de knopjes”. Naast de techniek mogen het ideeën zijn in dit veld op het gebied van infrastructuur, onderwijs en bevordering van activiteiten.

Je kunt meedingen naar deze prijs door je idee te mailen en je mag het presenteren aan het publiek op de radiomarkt op 17 december a.s. De inzendingen worden gepubliceerd op de website en de leden van de club kiezen de winnaar tijdens een extra vergadering in januari. De prijsuitreiking zal begin 2018 plaats vinden.

De deelname staat open voor iedereen, het doel is om zelfontwikkeling in de nieuwe techniek en activiteiten te bevorderen. Meer informatie: PI4KAR.net.

2 antwoorden
 1. Nicoooo
  Nicoooo zegt:

  is dat net iets als illegale loterijen zeker met niet bestaande hoofdprijzen

  • PH4X
   PH4X zegt:

   ‘gepubliceerd’ (…) ‘leden kiezen de winnaar’ (…) ‘prijsuitreiking begin 2018’. Ehm. Nee. Dat zit wel goed. Zo jammer, deze opmerking.

Reacties zijn gesloten.