Amersfoortse repeaters verhuizen

amersfoortDe Amersfoortse repeatergroep moest noodgedwongen op zoek naar een nieuwe locatie na het sluiten van het ziekenhuis op de Amersfoortse berg. En als je dan denk je dat het niet hoger kan dan het voormalige ziekenhuis op de berg, blijkt het Berghotel toch net ietsjes hoger te liggen.

Met deugt  meldt de repeatergroep op de website van de VERON afdeling Amersfoort tot een overeenkomst met het Berghotel gekomen te zijn.

Dat is de zelfde locatie waar regelmatig Radio Zend Amateur examens worden gehouden. De papieren zijn getekend, en de verhuizing van de apparatuur kan in gang worden gezet. Dat iedere nieuwe locatie nieuwe uitdagingen met zich mee brengt spreekt voor zich. De komende tijd zal dan ook druk geëxperimenteerd gaan worden in Amersfoort.

Amersfoort heeft een repeater in de 70-centimeterband (PI2AMF) alsook een repeater die op de 23-centimeter band werkt (PI6AMF). Tot december 2012 was er ook altijd een VHF-repeater in de 2-meter band maar die moest stoppen na de komst van PI3UTR.

1 antwoord
  1. Marcel van den Berg
    Marcel van den Berg zegt:

    De 2mtr was meer dan 10 jaar mijn favoriete repeater voorgebruik in NH. Zowel basis als mobiel. De 70cm versie is hier nu ook werkbaar maar niet zo heel goed. Straks misschien wel weer beter.

Reacties zijn gesloten.