HamRadioShop.nl staakt activiteiten

HamRadioShop.nlHamradioshop.nl heeft op haar website aangekondigd de activiteiten te staken. Medio juli zal de (web)winkel haar deuren sluiten. Op zijn website schrijft eigenaar Jelle: “Na jaren van succesvolle verkoop gooien wij het roer om en gaan stoppen met de verkoop en verhuur. We gaan vervroegd met pensioen om te gaan genieten van onze vrijheid.”

Om van de voorraad af te komen is er een aanbiedingen-shop geopend op de website, waar apparatuur tegen fikse kortingen verkocht wordt. Inmiddels is de eerste batch met apparatuur in de verkoop gegaan. De komende weken zal hier meer apparatuur bij gezet worden. Hamradioshop.nl zal garantiegevallen blijven afhandelen tot 2 jaar na verkoopdatum.

Meer informatie is te vinden op de website: hamradioshop.nl.

5 antwoorden
 1. Rob
  Rob zegt:

  Zo te zien is het vooral een bakkenhandel, niet zo zeer een HAM radio shop… afgeschermde banaanstekers
  enzo verkopen ze er wel.

  Beantwoorden
 2. Jelle Hoornstra
  Jelle Hoornstra zegt:

  Motorola SL1600 uhf dmr ook voor de zendamateur… nu in de aanbieding 260,- euro inclusief btw. nog 4 stuks op voorraad met volledige garantie. Diverse toebehoren voor deze prachtige portofoon in de aanbieding voor lage prijzen.

  Beantwoorden
 3. Chris
  Chris zegt:

  Heb al meermalen hier onderdelen gehaald, was lekker dichtbij en Jelle is een aardige OM met kennis van zaken, dus zeker niet alleen voor bakkenisten. Jammer, er zijn niet veel van dit soort winkeltjes meer, straks alles maar online en dan nog merendeels uit het buitenland waarbij als je buiten de EU besteld er nog een vrachtje invoerrechten overheen komen 🙁

  Beantwoorden
 4. PD1BGY (Michel)
  PD1BGY (Michel) zegt:

  4 maart examen gedaan voor het N-examen en hiervoor geslaagd! Ik heb ook hier een aantal dingen gekocht die nu onderweg zijn en misschien komt er nog wel meer bij. Scheelt een stuk met de prijs, vooral als je nog niet veel in huis hebt voor deze mooie hobby!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!