Berichten

Dutch 4X team actief vanuit Israël

4X_PA7DAOp 2 juni is het weer zover en reist een nieuw Dutch-4X-team weer af naar Israël. De vorige keer waren ze twee weken te vroeg om optimaal te genieten van Es condities en daarom deze keer de activiteit vanaf begin juni. De eerste week verblijven ze in Rishon LeZion KM71jw en de tweede week verblijven ze in Sharona in KM72rr.

Lees meer

Reis met activiteiten naar Israël

4X_PA7DAGedurende de tweede helft van maand mei in 2012 waren een aantal Nederlandse radioamateurs  op bezoek in Israël. Dit willen ze graag in 2014 weer overdoen, maar dan vertrekken ze eind mei en verblijven we ongeveer de eerste twee weken van juni in Israël. Wordt het net als in 2012 een klein team, dan wordt voor transport gekozen voor huurauto’s en het verblijf in vakantie woningen op drie verschillende locaties. Dus de ene week in het noorden (Galilea) en de tweede week tussen Tel Aviv en Jeruzalem en de derde locatie in Eilat.

Lees meer

Dutch 4X team zoekt deelnemers

4X_PA7DASinds enkele jaren reist een groep zendamateurs onder leiding van Jaap van Duin (PA7DA) af naar Israël om daar twee weken vakantie te beleven, waarbij natuurlijk alle ruimte is ingelast voor de hobby. Door te weinig belangstelling is de trip in 2013 afgelast. Voor volgend jaar staat een nieuwe reis in de planning en geïnteresseerden kunnen zich de komende maanden aanmelden. Bij voldoende deelname komt er in 2014 een vervolg.

Lees meer