Uitslag radio-examens in Veldhoven

SRE-logoOp woensdag 2 september jl. nam Stichting Radio Examens (SRE) bij het NH Conferentiecentrum Koningshof in Veldhoven, vlak onder Eindhoven. In totaal werden 23 Full en 39 Novice examens afgenomen. Hiervan zijn er 9 (39,1%) resp. 33 (84,6%) kandidaten geslaagd. Een normaal percentage voor het Full examen, een zeer goed resultaat voor een Novice-examen, zo laat Henk Vrolijk (PA0HPV) als waarnemend secretaris van SRE weten aan Hamnieuws.

Henk laat weten in 2016 weer terug te komen naar Veldhoven. Het buurthuis is inmiddels ingeruild door een hotel, omdat het aantal kandidaten in deze hoek van Nederland toeneemt. Er was meer ruimte nodig. Henk hoopt dat deze trent zich volgend jaar doorzet.

Dit jaar worden op 4 november a.s. nog examens afgenomen in Nieuwegein. Aanmelden kan nog tot een maand voor het examen op de website radio-examsns.nl. Voor volgend jaar is de planning inmiddels ook gemaakt. SRE zal weer 4 publieke examens afnemen op verschillende plekken in Nederland. Dat zijn:

2 maart 2016: Nieuwegein
27 mei 2016: Vlaardingen
7 september 2016: Veldhoven
2 november 2016: Nieuwegein

Daarnaast zal SRE bij voldoende belangstelling twee gesloten examens afnemen. Dit zal medio januari in Amstelveen gebeuren en begin mei in Assen. Deze examens zijn op verzoek van een vereniging die een grote groep kandidaten heeft van haar opleiding. Indien de ruimte het toelaat, kunnen een beperkt aantal externe kandidaten ook meedoen. Houdt hiervoor de website van SRE in de gaten.

4 antwoorden

Reacties zijn gesloten.