Van Dijken neemt Kent Electronics over

Van Dijken Electronica zal doorgaan met het assortiment van Kent Electronics. De laatstgenoemde was vooral bekend van zijn bouwkits en werd gerunt door Rinus Jansen. Rinus is eerder dit jaar overleden. In overleg met de nabestaanden heeft Van Dijken Electronica besloten de zaak door te zetten.

Wij zullen ons uiterste best doen om Kent Electronics voort te zetten zoals Rinus dit zelf gedaan zou hebben. Ons streven is om alle producten opnieuw op de markt te brengen, inclusief boeken en bouwpakketten. Het zal ons nog enige tijd kosten om alle spullen te inventariseren en in kaart te brengen, wij hopen dat u ons daar enige tijd voor gunt.

Wij wensen Van Dijken Electronics veel succes toe.

 

6 antwoorden
  • Bert Schaap
   Bert Schaap zegt:

   Daar zit wat in, in mijn beleving zou een nieuwe eis bij het novice examen, het 10 maal achter elkaar foutloos opnoemen van de pincode der bankpas, meer op zijn plaats zijn.
   Ietwat te hoog gegrepen deze eis, maar aangezien het kopen van de “radio’s”, de voornaamste handeling is, buiten het oeverloos gezwets over honden, de onbereikbare buurvrouw, 1 of andere lage uitkering, en de bazige wederhelft, toch enigzins op z’n plaats.
   Het zelfbouwen van zenders, ontvangers o.i.d. is bij de praat-amateurs, zo “ver” weg, dat de voornoemde hoogstaande conversaties, de boventoon voeren..

   Beantwoorden
 1. Ron
  Ron zegt:

  Als firma van Dijken ongeveer dezelfde prijzen als Kent blijft voeren + ook nog de inkoopkanalen van Kent heeft overgenomen..lijkt me dit een goede zaak!

  Beantwoorden
 2. Rob Dekker
  Rob Dekker zegt:

  Van Dijken Elektronics is ongeveer van hetzelfde sympathieke prijsniveau als Rinus Kent.
  Goed dat zijn levenswerk nu niet verloren gaat.

  Beantwoorden
 3. Will Gunther
  Will Gunther zegt:

  Familie, alsnog gecondoleerd met het verlies van Rinus. Hij had mooie ontwerpen waar ik veel van gebouwd heb. Moge van Dijken zijn levenswerk voortzetten, en van Dijken kennende zal dat zeker lukken. Ook Jack Donio is ons ontvallen, en was ook zo’n ‘gezellige’ knutselaar. Zij rusten in vrede.

  Will

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!