Veel geslaagden bij laatste examens

stichting-radio-examensTijdens de laatste examenronde die door Stichting Radio Examens (SRE) is afgenomen zijn opvallend veel mensen geslaagd. In totaal werden woensdag 4 september jl. drie ronden gehouden. Een voor F, een voor N en daar tussen een gecombineerde F en N ronde.

In totaal zijn er 56 examens afgenomen in Eindhoven. Uit voorlopige cijfers blijkt dat 46 examens met voldoende punten zijn gemaakt. Voor Novice werden er 32 examens afgenomen met een slagingspercentage van 81,25%, voor het Full examen waren er 24 kandidaten met een slagings percentage van 83,3%. Dit percentage ligt ver boven het gemiddelde van eerder afgenomen examens.

Hoewel het examen 3 weken geleden is afgenomen, wachten kandidaten nog steeds op terugkoppeling van Stichting Radio Examens en  Agentschap Telecom, zo laat een van hen via Twitter weten.

Het volgende examen wordt op woensdag 6 november afgenomen in Amersfoort. Aanmelden kan nog via de website radio-examen.nl. De examens die in Eindhoven afgenomen zijn kunnen hier gedownload worden.

8 antwoorden
  • redactie
   redactie zegt:

   SRE geeft aan dat de uitslag op 6 september jl. naar Agentschap Telecom verzonden is. Agentschap Telecom heeft pas op 16 september de bevindingen ontvangen, zo laat ze per mail weten.

   AT geeft aan: “Het Agentschap Telecom heeft op 16 september 2013 het rapport van bevindingen ontvangen van de Stichting Radio Examens. In de door de SRE toegezonden kandidaat gegevens zitten enkele onvolkomenheden. Hierover is de SRE geïnformeerd en gevraagd daarover opheldering te geven. Tot op heden heeft het Agentschap Telecom nog geen reactie van de SRE ontvangen. Indien de juiste gegevens worden ontvangen van de SRE dan worden de examens vrijgegeven en kunnen de geslaagde kandidaten zich registreren.”

   De bal ligt dus nu bij SRE, Ger.

   • roy
    roy zegt:

    Ja…ik zat ook al te wachten om te kunnen registreren ik had zelf vandaag ook al gebeld naar AT en het verhaal klopt van de onvolkomenheden nu maar hopen dat het allemaal vlot gaat!

 1. Ger
  Ger zegt:

  Okee, bedankt voor de info. Het zal dus nog wel even gaan duren dan vrees ik 🙁

 2. klaas
  klaas zegt:

  Ik zit ook al een aantal dagen te proberen om met mijn digid in te loggen op de website van het AT, zonder succes. Als SRE niet een beetje vlot handelt kan het i.d.d. nog wel even gaan duren. In ieder geval dank voor de opheldering.

 3. Mail
  Mail zegt:

  Uit de mail:

  Beste examenkandidaat,

  Vandaag is het 3 weken geleden dat je examen hebt gedaan.
  We stelden dat doorgaans binnen 3 weken de beschikking van
  Agentschap Telecom binnen is.
  Helaas is het dit keer niet het geval.
  Doordat één van de kandidaten een verkeerde familienaam heeft
  opgegeven en een ander i.p.v. zijn BSN, zijn rijbewijsnummer (Iets
  wat ons bij de identificatie is ontgaan). kan het Agentschap niets
  anders doen dan te wachten tot deze gegevens zijn gecorrigeerd.
  Deze correctie is maandag j.l. aan het Agentschap gestuurd en
  wij hopen dat we nog deze week jullie een mailtje kunnen sturen
  dat je op korte termijn de brief, met de instructies hoe je je kunt
  registreren, kunt verwachten.
  Voor deze vertraging bied ik jullie de verontschuldigingen aan die
  hierbij passen.
  Als eerste zal ik op de website publiceren, wanneer de beschikking
  is binnengekomen
  Dus, helaas, nog even geduld.
  Vriendelijke groet,

  Jelle Knot, secretaris SRE

 4. Toontje
  Toontje zegt:

  Ik heb mijn brief idd afgelopen zaterdag ontvangen, ik neem aan dat het inlezen bij het AT ook niet meer dan één of twee dagen hoeft te duren, dus vandaag of morgen zal het wel zover zijn dan.
  Dan mag ik voor het eerst buiten de 11 meter (-:

Reacties zijn gesloten.