Whisky Oscar houdt open dag

Whiskey_Oscar-logoOp 4 oktober houdt Whisky Oscar (‘wereld omroepers’) weer haar jaarlijkse open dag / velddag. Iedereen is hierbij van harte  uitgenodigd. Op deze zaterdag is de club te gast bij Karel ON2KP, een Nederlands-Belgische amateur die woonachtig is in Baarle Hertog. Karel zijn grond is gedeeltelijk gelegen in het Nederlandse deel van Baarle vanwaar ze QRV zullen zijn.

De club hoopt veel bezoekers te verwelkomen. Whisky Oscar leden, oud-leden uit Nederland en België, DLZA leden en andere belangstellenden zijn vanaf 09:30 tot plus minus 16:30 welkom op het terrein waar een grote tent opgezet zal worden. Er zal  op diverse banden uitgekomen worden onder de call PA35WO.

Het terrein is alleen te bereiken via een verhard zandpad vanaf de Kapelstraat in Baarle Hertog ter hoogte van nummer 22. Parkeren is – met uitzondering voor minder validen – niet mogelijk op het terrein. Bezoekers worden verzocht te parkeren op de Kapelstraat. Vanaf daar is het circa 350 meter lopen naar de tent. De organisatie zal zorgen voor koffie, bezoekers worden verzocht een eigen (klap)stoel mee te nemen.

Meer informatie is te vinden op de website van de Whiskey Oscar club.