Johan (PA3GER) geeft op deze foto uitleg over de Wet van Ohm.

Cursus zendamateur in Utrecht

PA3GERMaandagavond 18 november a.s. start de nieuwe cursus welke opleid voor het examen “Radiozendamateur N-vergunning”. De cursus wordt elke maandagavond gegeven in buurthuis Sterrenzicht te Utrecht en duurt van 20:00 tot 22:00 uur.

De training wordt gegeven door Johan de Rijk (PA3GER), die zijn sporen als trainer ruimschoots verdient heeft. Vele zendamateurs hebben hun licentie gehaald door de opleiding van Johan.

De cursus zal 6 maanden duren waardoor het al mogelijk is om aan het examen op 5 maart 2014 of eventueel wat later op 23 mei 2014 deel te nemen. De kosten die aan deze cursus verbonden zijn bedraagt 2 euro per avond en is op vrijwillige basis. Koffie en thee is in het buurthuis verkrijgbaar à 50 cent.
Ondersteunend lesmateriaal wordt via email verzorgd, echter een cursusboek van bijvoorbeeld de Veron is wel handig om er bij te hebben.

Het buurthuis is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, de bus stopt voor de deur. Indien u met de auto komt dient u er rekening mee te houden dat het tot 21:00 uur betaald parkeren is. Als u geïnteresseerd bent in het volgen van de cursus, kunt u zich per email aanmelden op het volgende email adres: info@pa3ger.nl of eens kijken op zijn homepage.

Johan (PA3GER) geeft op deze foto uitleg over de Wet van Ohm.

Johan (PA3GER) geeft op deze foto uitleg over de Wet van Ohm. (foto: hobbyradio.nl)