De DLZA bestaat 10 jaar

DLZA-logoSinds 2006 is de Digitale Leer Omgeving Zendamateurs (DLZA) actief. In het begin was het een kleinschalige website waar in je de lesstof kon terug vinden. Deze website groeide uit tot een grote club vrijwilligers die zowel via Teamspeak als vraagbaak dienst deed dan wel via mail en de website vragen beantwoorden.

De website werd opgebouwd door verschillende amateurs die elk een stuk van de lesstof uitschreven tot wat de DLZA nu is. Compleet met alle examens van afgelopen jaren met een flink stuk van de examens met feedback op de vragen zodat men beter in staat is te leren van zijn of haar fouten.

Na een aantal jaren als een vriendenclub gedraaid te hebben werd de DLZA uiteindelijk een stichting om zo het een en ander goed te organiseren. Dit jaar bestaat de DLZA 10 jaar en dit gaat gevierd worden. Aanstaande 16 juli is er in Maartensdijk, tussen Utrecht en Hilversum, een velddag georganiseerd waar iedereen voor uitgenodigd is.

Gedurende de maand juli zal er ook gewerkt worden met de call PI4DLZ/A op de verschillende banden in verschillende modus. Dit zal gebeuren door oud cursisten die de benodigde papieren behaald hebben via de DLZA.

Aan het einde van deze dag zal er een BBQ georganiseerd gaan worden voor de oud cursisten (en huidige cursisten) Deze worden dan ook uitgenodigd om in te schrijven via email naar info@dlza.nl. De kosten bedragen € 14,50 per persoon. Cursisten en oud cursisten worden bij deze dan ook uitgenodigd om aanwezig te zijn op deze feestelijke dag.

Uiteraard zijn overdag ook geïnteresseerden welkom om eens te komen kijken naar wat de DLZA mogelijk voor je kan betekenen bij het behalen van een registratie zendamateur. Voor meer informatie over deze velddag kun je terecht op www.dlza.nl (button veldweekend DLZA)

3 antwoorden
  1. PD0IT
    PD0IT zegt:

    Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Top voor alle vrijwilligers.,…… Maar ga eens iets doen aan de website, hij is niet te lezen voor mij (kleurenblind) ik word helemaal toeter van het huidige ontwerp.

  2. Pd1nk
    Pd1nk zegt:

    Nou dat is toch geweldig, al tien jaar een vriendenclub. Ik zou mijn Full wel willen doen hoor, ik zie de reactie wel wanneer ik beginnen kan.

Reacties zijn gesloten.