Extra openingen in de Shelltoren

shelltorenDe organisatie van het radioweekend in de Shelltoren, of Toren Overhoeks in Amsterdam zoals het gebouw officieel heet, gaat het gebouw extra openstellen voor belangstellende zendamateurs. Dit naar aanleiding van het succesvolle radioweekend dat vorige maand georganiseerd is. Zendamateurs zijn (onder voorwaarden) welkom in de toren om vanaf hier verbindingen te maken. Dit kan zowel in de middag als de avond. Aanmelding is verplicht.

Ook is de organisatie nog op zoek naar een brandstof- of gasgestookte kachel zodat de uitkijktoren verwarmt kan worden. In het gebouw is namelijk geen stroom aanwezig. Vooralsnog zijn deze data beschikbaar voor bezoek:

28 – 29 september 2013
12 – 13 oktober 2013
26 – 27 oktober 2013
9 – 10 november 2013
23 – 24 november 2013
7 – 8 december 2013
14 – 15 december 2013

Omdat de toren niet is voorzien van verwarming (en stromend water), zijn de weekenden in november en december nog onder voorbehoud. De organisatie is nog op zoek naar iemand die een gas- of brandstof gestookte kachel ter beschikking kan stellen om de uitkijkpost te verwarmen. Mocht er geen kachel zijn, gaan de data in november en december niet door indien het te koud wordt.

Meer informatie is te vinden op de website radioweekend.nl.

1 antwoord
  1. Steadycam
    Steadycam zegt:

    Ik ben geen zendamateur maar zou als fotograaf zijnde graag komen fotograferen. Bestaat er zo’n mogelijkheid? U kunt mij bereiken via mijn emailadres.

Reacties zijn gesloten.