Online meeluisteren met het DMR-netwerk

DMREnkele zendamateurs hebben een nieuwe website ontwikkeld, waarmee online meegeluisterd kan worden met al het verkeer op het BrandMeister (Hytera) DMR-netwerk. Er kan meegeluisterd worden met alle landen en ’talkgroups’ die beschikbaar zijn: de data komt namelijk rechtstreeks uit de zogenoemde masterserver die het netwerk beheert.

Nederlands verkeer is vooral te horen in talkgroep 204, verkeer in België is mee te luisteren in talkgroup 206. Daarnaast is wereldwijd verkeer te beluisteren in talkgroep 1.

Meeluisteren kan op zowel Linux, Mac OSX als Windows wanneer gebruik gemaakt wordt van de Chrome, Safari of FireFox browser. Internet Explorer wordt niet ondersteund. Meeluisteren kan ook op telefoons en tablets van Apple of Android toestellen. De software waarmee de website beschikbaar gemaakt is kan gevonden worden op GitHub, waar deze Open Source beschikbaar gesteld is.

Website: http://hose.brandmeister.network/.

5 antwoorden
  1. Arthur-PD1ZON
    Arthur-PD1ZON zegt:

    Lijkt me een leuke site (eerste indruk), Je hoort hier teminste wat, wat vaak bij andere mogelijkheden op internet niet het geval was.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!