Online meeluisteren met het DMR-netwerk

DMREnkele zendamateurs hebben een nieuwe website ontwikkeld, waarmee online meegeluisterd kan worden met al het verkeer op het BrandMeister (Hytera) DMR-netwerk. Er kan meegeluisterd worden met alle landen en ’talkgroups’ die beschikbaar zijn: de data komt namelijk rechtstreeks uit de zogenoemde masterserver die het netwerk beheert.

Nederlands verkeer is vooral te horen in talkgroep 204, verkeer in België is mee te luisteren in talkgroup 206. Daarnaast is wereldwijd verkeer te beluisteren in talkgroep 1.

Meeluisteren kan op zowel Linux, Mac OSX als Windows wanneer gebruik gemaakt wordt van de Chrome, Safari of FireFox browser. Internet Explorer wordt niet ondersteund. Meeluisteren kan ook op telefoons en tablets van Apple of Android toestellen. De software waarmee de website beschikbaar gemaakt is kan gevonden worden op GitHub, waar deze Open Source beschikbaar gesteld is.

Website: http://hose.brandmeister.network/.

5 antwoorden
 1. Arthur-PD1ZON
  Arthur-PD1ZON zegt:

  Lijkt me een leuke site (eerste indruk), Je hoort hier teminste wat, wat vaak bij andere mogelijkheden op internet niet het geval was.

 2. Dave (PD5DOF)
  Dave (PD5DOF) zegt:

  Een knap stukje werk mannen, hij staat bij mij thuis regelmatig aan in plaats van de porto.

 3. ronnaldo
  ronnaldo zegt:

  knap gedaan jongens mooi systeem hoef ik ook geen dure portofoon kopen @luisteramateur

 4. Arthur-PD1ZON
  Arthur-PD1ZON zegt:

  Na een paar dagen luisteren vind ik het wel iets van mislukte Cylons weghebben (By your command)
  🙂

Reacties zijn gesloten.