Cursussen N en F in Midden-Nederland

cursusNa de vakantieperiode beginnen traditioneel de opleidingen tot zendamateur weer, die je voorbereiden op het Novice of Full examen. Deze cursussen worden door diverse afdelingen van de landelijke verenigingen gehouden op meerdere plekken in het land, waarbij de dagen ook verschillen. Voor iedere geïnteresseerde moet het dan ook mogelijk zijn een plek te vinden.

In Amersfoort zal Jan (PH7S) in september een cursus starten wanneer hier genoeg animo voor is. Deze worden gehouden in het clubstation in Bunschoten-Spakenburg. De avond van de cursus is op het moment van schrijven niet bekend. Informatie kan gevonden worden op de website veronamersfoort.nl.

In Utrecht wordt op de maandagavond een cursus gegeven voor Johan (PA3GER). Hij start met een nieuwe klas op maandag 8 september a.s. Aan het begin van de avond wordt de N-cursus gegeven gevolgd door de F-cursus. Helaas zijn alle plekken bij Johan al bezet. Informatie over zijn cursus is te vinden op zijn website PA3GER.nl.

In Hilversum gaat er op maandagavond 7 oktober een nieuwe F/N cursus van start. Deze wordt gehouden door Wim (PA0WST) en Jac (PA2JAC) en vindt plaats in de Radiokelder aan de Jan van der Heijdenstraat 36-38 te Hilversum. Aanmelden is nog steeds mogelijk. Meer informatie is te vinden op de website van PI4RCG.

4 antwoorden
  • PH4X
   PH4X zegt:

   Als je in Noord-Holland, Alkmaar specifiek, zoekt neem eens contact op met Ruud PA3EQC of Eric PE7EB.

 1. John
  John zegt:

  En geen Novice in Almelo of omgeving? Is er niemand die b, v thuis 2 man les willen geven.

Reacties zijn gesloten.