Download examens september 2014

stichting-radio-examensAfgelopen woensdag, 3 september jl. hield Stichting Radio Examens weer een sessie. Deze keer werden de examens afgenomen in Eindhoven. Met 86 deelnemers werden de kandidaten verdeeld in drie ronden. Om 11.40 uur werd een F-ronde afgenomen, gevolgd door een gecombineerde F/N-ronde om 14.00 uur. Om 16.00 uur sloot SRE de dag af met een N-ronde.

Op het forum zendamateur.com melden de eerste kandidaten zich die geslaagd zijn. Hamnieuws heeft zoals gebruikelijk de examens opgevist en stelt deze beschikbaar als studiemateriaal voor cursisten.

[important]
Download het F-examen van 11.30 uur
Download het F-examen van 14.00 uur
Download het N-examen van 14.00 uur
Download het N-examen van 16.00 uur[/important]

De volgende examens vinden plaats op woensdag 5 november in Amersfoort. Dat zal de laatste mogelijkheid zijn voor het jaar 2014. Voor volgens jaar heeft SRE weer diverse examens in de planning staan in onder andere Amersfoort, Eindhoven en Vlaardingen. 

Aanmelden kan tot 30 dagen voor het examen via de website van de SRE: radio-examen.nl.

7 antwoorden
 1. Wilco ten Wolde
  Wilco ten Wolde zegt:

  Was afgelopen woensdag helaas niet in de gelegenheid om te wachten op de antwoorden, dus zojuist kom ik er achter dat ik met 5 fouten het N examen heb gemaakt.

  Nog de officiële berichtgeving afwachten maar de marge is wel erg ruim, top!

  • PH4X
   PH4X zegt:

   Alvast gefeliciteerd Wilco. Nu snel doorleren voor F, alles zit nog fris in het geheugen.

 2. Reinhard Tabak
  Reinhard Tabak zegt:

  Wie kan mij helpen. Ik kan de examens wel downloaden en op beeldscherm krijgen, maar ik kan er geen afdruk op papier maken. WIE WEET RAAD !!!! 73 Reinhard PD0MCH

 3. Reinhard Tabak
  Reinhard Tabak zegt:

  Ik kan andere pdf bestanden wel kopieren en afdrukken, maar met deze bestanden lukt het niet. Ik gebruik de examens om te oefenen voor mijn F licentie en heb ze dan ook liever op papier staan. Wie kan mij helpen !!!!!!

 4. Frank Troost
  Frank Troost zegt:

  Net bij AT gezien dat ik geslaagd ben voor het full-examen van 14.00 uur.

Reacties zijn gesloten.