Gratis repeaterapp voor de telefoon

ZBM2_repeater_iphoneOnderweg, zeker in het buitenland is het niet altijd even makkelijk om te kijken welke repeaters in de buurt zitten. ZBM2 software heeft een handige, gratis applicatie uitgebracht die werkt op de iPhone en Android toestellen. Met deze applicatie is het vinden van repeaters een stuk eenvoudiger geworden.

Deze handige app is weer up-to-date met de laatste repeater gegevens. band, afstand, mode, CTCSS, afstand en richting en bepaald de eigen locatie met GPS.

Altijd makkelijk voor buiten Nederland waar de mobiele Hamnieuws pagina’s niet werken. De applicatie is vindbaar in de store door te zoeken op ZBM2. Er zijn twee versies: Repeater Locator en RepeaterBook. De laatste applicatie is voor Noord-Amerika en Canada, de eerste versie voor Europa, Afrika, Australie en Zuid-Amerika.

De applicatie geeft redelijk correcte data al zitten er nog wel enkele schoonheidsfouten in. Zo laat een snelle test zien dat er een verkeerde shift bij PI6TEN genoemd is, de 10-meter repeater van Hilversum.

Meer informatie is te vinden op de website van de ontwikkelaar.

2 antwoorden

Reacties zijn gesloten.