HAMNET lezing in ’s Hertogenbosch

13cm_grid-antenneIn de regio Eindhoven en ’s Hertogenbosch zijn een aantal amateurs bezig zich te oriënteren op de mogelijkheden van HAMNET. Naar aanleiding van o.a. de lezing van Ralf Wilke (DH3WR) 26 oktober jl. is het idee ontstaan om de VERON afdeling  ’s Hertogenbosch bij te praten over de nieuwe mogelijkheden van HAMNET en wat HAMNET technisch kan toevoegen aan de communicatie mogelijkheden van de radio-amateur.
PA2EON, Eric heeft de afgelopen weken veel contact gehad met de collega amateurs van het Duitse HAMNET en zal een presentatie geven van de mogelijkheden die HAMNET in de regio Z-O kan bieden voor zowel de beginnende als de gevorderde HAMNET gebruiker / amateur.

Tevens is het de bedoeling om tijdens de bijeenkomst een eerste voorstel te doen m.b.t. de plaatsing van een nieuwe interlink verbinding met Eindhoven en/of IJsselstein. Wat is er zoals voor nodig, wie wil meehelpen aan de opbouw en wat kunnen de regio radio-amateurs van de nieuwe HAMNET interlink verwachten.

Voor geïnteresseerden zal op vrijdag 4 December a.s. de lezing worden gehouden door Eric Oosterbaan (PA2EON) over HAMNET voor de regio ’s Hertogenbosch en Eindhoven. De lezing wordt georganiseerd door de VERON afdeling ‘s Hertogenbosch en vindt plaats in het Sociaal Cultureel Centrum “De helftheuvel” Helftheuvelpassage 115, 5224AC ‘s Hertogenbosch. Iedereen is welkom vanaf 19:30 uur, de lezing begint om 20:00 uur.

Voor actuele regio Z-O ontwikkelingen is meer info te vinden op: hamnet.pa2eon.nl of op de landelijke website hamnet.nl.

2 antwoorden

Reacties zijn gesloten.