Veel aanmeldingen voor examens

stichting-radio-examensVoor het komende examen, dat Stichting Radio Examens afneemt op 4 september a.s. in Eindhoven, zijn veel aanmeldingen ontvangen. Hierdoor wordt er naast een gebruikelijke ronde voor het F(ull) en N(ovice)-examen tussendoor een extra ronde gehouden waarbij zowel het F als N examen afgenomen zal worden.

De stichting heeft hiertoe besloten naar aanleiding van de vele aanmeldingen die ontvangen zijn. Ook voor het volgende examen, dat op woensdag 6 november a.s. in Amersfoort afgenomen zal worden zijn al veel aanmeldingen ontvangen.

Ook maakt de stichting bekend dat de examendata voor volgend jaar al vastgelegd zijn. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal bekeken worden of meer examenmomenten noodzakelijk zijn. De voorlopige data voor 2014 zijn: 5 maart in Amersfoort, 23 mei in Vlaardingen, 3 september in Eindhoven en 5 november in Amersfoort.

Stichting Radio Examens is een gecombineerd initiatief van de Veron en de VRZA en neemt de officiële examens af in opdracht van Agentschap Telecom.

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.