JOTA-JOTI in de zomer?

Kom in contact met andere scouts via de radio, deel jullie kampavonturen en maak lol via de zender! Ben je als zendamateur en/of leiding bij scouting betrokken neem dan je set mee op kamp. En breng je groep in contact met andere groepen die op zomerkamp zijn.

Tijdens 8 woensdag avonden, te weten 11 juli 18 juli 25 juli en 1 augustus, 8 augustus, 15 augustus 22 augustus 29 augustus zal er de zomerkamp ronde zijn op de volgende frequenties:

De Nederlandse ronde is woensdag om 19:30 (Local) uur via de repeater PI3UTR op 145.575Mhz. De Europese ronde is woensdag om 20:30 uur  (Local)  op 3690 kHz ±QRM.

2 antwoorden
 1. Peter
  Peter zegt:

  Kun je als ZA hieraan bijdragen vanuit de shack? Anders dan actief te zijn op een kamp?
  Ik neem aan dat (in beginsel)de bedoeling is dat de scoutinggroepen onderling contact leggen. Reageer je dan niet als ZA op een algemene oproep?

  • Thom
   Thom zegt:

   Hoi Peter, je kan zeker bijdragen! Ook als je niet op kamp bent, of als er geen kinderen bij jouw zender zitten. Het is wel zo dat als er groepen met kinderen zijn, de rondeleider die groepen de meeste aandacht geeft, puur om de aandacht van de kinderen vast te houden.

   Maar inmelden zoals jij het omschrijft, wordt zeker gewaardeerd! De ene keer zijn er namelijk meerdere scoutinggroepen/zeekadetten/kampeerders, de andere keer minder. En juist in die situaties is het leuk als er zendamateurs zijn die een beetje extra reuring brengen.

   Kortom: meld je vooral in!

Reacties zijn gesloten.