Nieuwe frequentie voor PI3YSS in Zutphen

De Zutphense repeater PI3YSS heeft een upgrade gekregen en zal voortaan als mixed-repeater in zowel C4FM als gewone FM uitzenden. Ook is de repeater verhuist van frequentie. Voortaan wordt uitgezonden op 145.7875 MHz. Bij analoge FM wordt 77 Hz CTCSS gebruikt op zowel de in- als uitgang. Gebruikers die geen C4FM set hebben kunnen op die manier de digitale ruis wegfilteren.

3 antwoorden
 1. Vincent
  Vincent zegt:

  Leuk, maar zat hier PI3ASD al een tijdje, die voor jullie naar een andere frequentie is gegaan, nu komen jullie weer ‘gezellig’ op dezelfde frequentie zitten?

  • Randy
   Randy zegt:

   Niet te druk om maken. Volgens mij staat er nog steeds geen exclusieve frequentie voor Amsterdam in het bandplan. De repeater in Zutphen is >90 kilometer weg, heeft de antenne op een whopping 12 meter hoogte staan en komt de stad bijna niet uit. Daarnaast zit de Veluwe er nog tussen. Vanaf Amersfoort is die in ieder geval nauwelijks tot niet hoorbaar, ondanks mijn antenne op 20 meter HAAT staat. Maar al zou ik hem ontvangen, dan vrees ik dat je naast de callgever weinig anders zult horen.

Reacties zijn gesloten.