Kerkrade krijgt ‘roze repeater’

PI2GAYEr komt een UHF-repeater in Zuid-Limburg. Dat laat initiatiefnemer Santino (PD1GAY) weten aan Hamnieuws. Deze repeater wordt opgesteld bij Sauna Joe in Kerkrade op enkele meters van de Duitse grens. De eigenaar van deze roze gelegenheid is zelf luisteramateur en wil de plannen voor een repeater in Zuid-Limburg graag ondersteunen. Momenteel is een ATOF aangevraagd bij Agentschap Telecom met de roepletters PI2GAY.

Santino laat weten dat de meeste hardware al voorhanden is. Er zal gebruik gemaakt worden van de voormalige repeater van Maastricht. Vanwege de heuvelachtige omgeving en de ligging nabij de grens met zowel Duitsland als België zal de repeater een lokale status krijgen.

PI2GAY

9 antwoorden
 1. PA3CGK
  PA3CGK zegt:

  Wat heeft seksuele geaardheid met de zend hobby te maken ?
  Er mogen toch alleen maar met de hobby gerelateerde gesprekken plaats vinden.
  Dus kan het gay zijn toch nooit in de weg zitten.?.

  • Wim
   Wim zegt:

   Precies,

   contraproductieve aandacht., de scrotae,

   Volgende fase is dat ze met 1Hz FSK CQ met morse code gaan zitten seinen op de draaggolf, van hun praatpaal, met na 10 seconde een frequentieverhoging naar 5 Hz en dan terugvallend op 0..

   Niet zo verstandig als je acceptatie nastreeft. Maar ze doen maar zolang ze mij maar niet trachten te bevruchten met hun anomalie..

 2. PA3DAT Aloys de Vries
  PA3DAT Aloys de Vries zegt:

  Ach, ik kijk er niet van op. Loop in Friedrichshafen op de hamradio eens langs de QSL-muur. Als je dan ziet hoeveel naakt/erotica/porno er op die QSL-kaarten staan, dan krijg je de indruk dat onze hobby juist álles met seksualiteit heeft te maken. Gênant gewoon…
  Maar of PI2GAY bevorderlijk is voor de acceptatie van de homoseksuele medemens, dat betwijfel ik ook.

 3. Rob
  Rob zegt:

  Geen beste locatie zo te zien. Het overgrote deel van het dekkingsgebied ligt in het buitenland. Zelfs in Belgie.
  Ik weet niet of “we” ons hier populair mee maken.

 4. MARK PD0MV
  MARK PD0MV zegt:

  Met alle respect naar de andere geaardheden, krijgen we dan straks ook nog een radio actief GAY parade op de amateur banden 😀 gestationeerd vanaf amsterdamse grachten met Speciale roepletters. Ik ben bang dat @ROB glijk gaat krijgen , en het is naar mijn idee niet eens hobby gerelateerd. En Het proeft enigzins naar een politiek statement en Politiek gerelateerd dingen op de HAM banden is voor zover ik weet NOT DONE !!. Nogmaals met alle respect maar is dit echt wat we willen, want het niet toelaten kan weer overkomen als zijnde discriminatie dus we worden op deze manier naar mijn mening met ons “klokkenspel” wel gigantisch voor het blok gezet. Maar goed als het AT de ATOF verleend dan hebben we er als gelicenseerde zendamateurs mee te dealen. maar nogmaals riekt het naar een politieke stunt, maar dat is mijn mening.

 5. Bert Schaap
  Bert Schaap zegt:

  Ik denk dat bij de aanvraag ook niet over een ‘roze repeater’ gerept is. Het gaat natuurlijk werkelijk nergens over. Beetje zoeken van de mannetjes, gek op aandacht en tenen van 6 meter als je er wat van zegt. Ik zit nu te wachten op een Gereformeerde repeater op de Veluwe,een Katholieke in Brabant,en een Neder-Saksische in Twente. Maar ben er van overtuigd dat de 3 voornoemde bevolkingsgroepen wel wijzer zijn.

 6. Ruud
  Ruud zegt:

  Ik zou toch een andere callsign gekozen hebben. Met alle respect hoor.
  Mijn voorstel zou zijn de roepletters PI2DLV, oftewel PI2 De Lange Vinger…

Reacties zijn gesloten.