Repeater PI2WSN QRT

De 70cm repeater PI2WSN is met ingang van deze week definitief uit bedrijf genomen. De watertoren in Stadskanaal, waar de repeater al vele jaren verblijft, is door de gemeente verkocht. De nieuwe eigenaar heeft de beheerders verzocht de repeater ten spoedigste te verwijderen. Met de nieuwe bestemming van de watertoren is ook plaatsing in de toekomst niet meer mogelijk. Dit betekent het einde voor PI2WSN.

Mocht iemand in de omgeving stadskanaal nog een alternatief weten dan houden de beheerders zich uiteraard aanbevolen. Zij kunnen contact opnemen met de Delfzijl Repeater Group.

1 antwoord
  1. Meindert, PA0MHS
    Meindert, PA0MHS zegt:

    Aan de ene kant jammer, aan de andere kant vraag ik me wel eens af waarom die repeaters er (nog) zijn. Ik heb ze alle 7 in m’n set geprogrammeerd en ik kan me de afgelopen jaren niet heugen dat ik er ooit eens een QSO heb gehoord.

Reacties zijn gesloten.