Clubhuis ’t Hamnus wordt 25

VERON-vlagDe VERON afdeling in Twente heeft een eigen clubhuis: ’t Hamnus, gelegen aan de Binnenhavenstraat in Hengelo. Vandaag is het precis 25 jaar geleden dat de afdeling haar intrek nam in dit honk.  En dat wordt gevierd met een receptie op zondag 7 september a.s. om 15.00 uur.

Omdat de afdeling over een eigen vast clubhonk beschikt zijn er veel activiteiten. Naast de gebruikelijke maandelijkse bijeenkomst is er iedere maandagavond ruimte voor zelfbouw of het geven van cursussen. Daarnaast is ’t Hamnus iedere zaterdagmiddag open voor een onderling QSO.

Om deel te nemen aan de receptie is aanmelding noodzakelijk. Er wordt een bijdrage verlangd van 5 euro. Hiervoor krijgt U een warm en koud buffet en 4 consumpties. Kaarten zijn tussen 1 juni en 23 augustus te krijgen bij Willy, PB1WB. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Uitsluitend leden zijn welkom.

Meer informatie is te vinden op de website verontwente.nl.

1 antwoord
  1. Willy Braamhaar
    Willy Braamhaar zegt:

    Dit feestje is alleen toegankelijk voor leden van de VERON en VRZA afd. Twente en niet leden die we geregeld mogen begroeten in ons clubhuis.

Reacties zijn gesloten.