Ingetrokken roepletters terug

AT_logoAgentschap Telecom heeft gisteren de roepletters van zendamateurs die niet meer woonachtig zijn in Nederland teruggezet in het callboek. Hamnieuws genereerd dagelijks een automatische e-mail met de mutaties vergeleken met de dag ervoor. Daaruit blijkt dat de 198 roepletters weer in het register staan, zoals de toezichthouder vorige week aankondigde naar de landelijke verenigingen.

Screen Shot 2014-04-24 at 09.18.52

1 antwoord
  1. PA2BX
    PA2BX zegt:

    Het grappige is dat ik al op 8 april mij opnieuw geregistreerd heb, met mijn oude call. Dat ik een buitenlands adres heb maakte niet uit, ik zou gewoon een nieuw pasje toegestuurd krijgen. (Nog niet ontvangen, maar dat ligt natuurlijk aan het vlotte PostNL). Dus als het AT nog eens zo’n actie heeft niet paniekeren maar je gewoon weer registeren. De linkerhand weet niet wat de rechterhand doet, hi hi.

Reacties zijn gesloten.