PJ2T zoekt extra operator

Flag_of_CuraçaoOp 26 en 27 oktober a.s. vindt de CQWW SSB contest plaats. Een internationaal team van zendamateurs, waaronder de Nederlanders Marco (PE2MC) en Ton (PA1CC) zal deelnemen vanuit Curaçao met de call PJ2T.

Door het uitvallen van een van de operators is er ruimte vrijgekomen voor een ervaren SSB-operator die het Multi-Multi team komt versterken. Als 10e operator zul je een van de 5 stations in de lucht brengen.

Een schat aan informatie en foto’s van de contest lokatie is te vinden op de website van PJ2T. Mensen die meer informatie willen kunnen contact opnemen met Kelly Jones, N0VD.

6 antwoorden
  • Frank de Wilde
   Frank de Wilde zegt:

   Mooi André, dan kan jij gewoon bij PA6V ‘draaien’ 🙂 , zelf toch ook maar niet naar Curacao, 2x cariben in 2 maanden wordt een beetje veel…

  • Hamnieuws
   Hamnieuws zegt:

   Mocht je het weekend toch vanaf een warm eiland willen draaien: ik draai als PG13IOTA vanaf Texel. Je kunt altijd wat uurtjes langskomen.

  • Frank de Wilde
   Frank de Wilde zegt:

   a.s. Donderdag & Vrijdag is mijn weekend, vanaf zaterdag weer avonddienst op het QRL 🙁 , hopelijk dit weekend wat minder warm, zodat ik vanuit mijn shack wat puntjes aan PG13IOTA kan geven 🙂 !

  • Jan
   Jan zegt:

   Andre je weet niet wat je mist. Ik heb er een keer 1 dag van 10:00 – 1700 gezeten en 600 qso’s gemaakt. We hadden een huisje in dezelfde straat 100 m. vanaf Signal Point. Mocht een paar qso’s maken terwijl de boel opgeruimd en onderhouden werd van een of andere contest.
   Heb me prima vermaakt.
   73
   Jan PA4JJ

 1. Jan
  Jan zegt:

  Helaas kan ik niet. Maar ik weet hoe het daar aan toe gaat. Ik beb er een keertje 1 dag als PJ2/PA4JJ mogen werken. (zie mijn website)

Reacties zijn gesloten.