TV-toren Lelystad open voor publiek

heppieviewOp zaterdag 26 september opent de hoge betonnen mediatoren, onderdeel van de zendmast in Lelystad, de deuren voor het publiek. Voor een bedrag van 10 euro kunnen bezoekers genieten van het uitzicht vanaf de 161-meter hoge toren. Tickets zijn te bestellen op www.heppieview.nl.

De opbrengst gaat naar Stichting Heppie, die vakanties en activiteiten organiseert voor kinderen die het door een aandoening of thuissituatie niet makkelijk hebben. Ruim 1700 kinderen genieten van deze uitstapjes dankzij de inzet van ongeveer 500 vrijwilligers.

De openstellingen van de torens kunnen doorgaans op veel bezoekers rekenen. Gemiddeld komen 1.500 mensen een kijkje nemen vanuit de toren. Hoewel de toren in Lelystad inclusief mast 161 meter hoog is, zal de tour zich beperken tot het betonnen deel van de toren. Daar kunnen bezoekers – veilig achter het glas – genieten van het uitzicht over Flevoland, het Markermeer en het IJsselmeer.

5 antwoorden
  1. PD0MV
    PD0MV zegt:

    Zulke dingen zouden eigenlijk altijd Open moeten zijn voor publiek, maar dat is alleen maar een mening van mij persoonlijk. Maar ja het interessanten werk wordt op opendagen wel achter gehouden ( ja misschien ben ik een complot denker) maar een nuchter iemand weet dat veel in de media gemanipuleerd wordt, niet dat ik er wakker van lig !! In tegen deel zelfs. Ik neem alleen niet alles wat de media spuwt als zoete koek over.

Reacties zijn gesloten.