VERON besturen komen bijeen

VERON-Logo-NieuwIn de maand november vinden de jaarlijkse regionale bijeenkomsten plaats. Tijdens deze bijeenkomsten komen Hoofdbestuur en afdelingen bij elkaar. Dit jaar zal deze bijeenkomst gehouden worden op maandag 16 november aanstaande.

Tijdens de regionale bijeenkomsten komen leden van het hoofdbestuur in de regio waar ze woonachtig zijn bijeen met verschillende afdelingen en praten bij over wat er allemaal speelt. Ook wordt feedback gegeven over de status van ingediende voorstellen.

Nederland is voor deze overleggen opgesplitst in 6 regio’s. Binnen deze regio neemt een van de VERON-afdelingen de organisatie van een bijeenkomst op zich. Dat zijn de afdelingen Apeldoorn, Assen, Bergen op Zoom, Eindhoven, Rotterdam en Schagen.

Dit jaar zal het hoofdbestuur de afdelingen bijpraten over onder andere de status van ingediende VR-voorstellen eerder dit jaar en overige verenigingszaken die lopen. De bijeenkomsten zijn enkel toegankelijk voor afdelingsbesturen van VERON.

3 antwoorden
 1. PE1AR
  PE1AR zegt:

  Ik ben met de VERON gestopt, zag geen meerwaarde meer. Alleen voor het tijdschrift hoeft het niet voor me.

 2. Wim
  Wim zegt:

  Je kunt toch meerwaarde geven door zelf een bijdrage te leveren? Achtduizend hams zien die meerwaarde dan en besluiten daardoor dan wellicht niet te stoppen.

 3. Wim PD0EDN
  Wim PD0EDN zegt:

  Beste PE1AR
  ergens uitstappen is nog nooit de manier geweest om dingen te veranderen, maar goed dat is jou keuze, je had het over meerwaarde, wat denk je van het DQB en je vertegenwoordiging in de IARU om maar een paar voorbeelden te noemen.
  Best 73’s Wim PD0EDN

Reacties zijn gesloten.